Sinds vorig jaar heeft Nesselande een BUURTatelier. Van dit atelier kunnen beginnende beeldend unstenaars en hobbyistern gebruik maken. Er kan indivudueel gewerkt worden of in groepsverband.  

Beginnende ZZPers die op het gebied van creativiteit of kunst willen experimenteren met het organiseren van workshops kunnen een beroep doen op deze locatie. Op dit moment zijn er een aantal acitviteiten zoals Malien-art, knuffel design, vrij schilderen, timmerwerkplaats, werken met stof, kinder-crea-activiteiten, gitaar- en vioolspelen, zingen. Het BUURTatelier is een pop-up initiatief. Dwz dat deze winkel beschikbaar is gesteld voor de eigenaar van het winkelcentrum. Op het moment dat er een nieuwe huurder is worden de activiteiten stopgezet.

Op zondag 15 februari is er van 13:00 tot 16:00 uur Open Huis.  Belangstellenden kunnen kennismaken met de bestaande activiteiten en zich laten informeren over de mogelijkheden. Voor kinderen is er een speur-opdrachtentocht in het winkelcentrum waar een klein prijsje mee gewonnen kan worden.

Het BUURTatelier is te vinden in het winkelcentrum Boulevard, Maltaplein 57. Voor meer informatie: www.buurtateliernesselande.nl of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.